Cover van boek De vloek van de kraaientoren
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Gottmer | 2021 | 361 pagina's
ISBN: 9789025775681
Dit boek staat in de lijst Powermeisjes

De vloek van de kraaientoren

Betty Weddersinne woont samen met haar twee zussen en oma op het eiland Kraaiensteen. Ooit droomt ze ervan het eiland te verlaten en wilde avonturen te beleven. Op haar verjaardag valt haar droom in duigen: haar familie is namelijk vervloekt. Ieder meisje met de achternaam Weddersinne zal bij zonsopgang sterven als ze het eiland verlaat. Maar Betty is niet van plan haar lot te accepteren. Samen met haar zussen en drie magische voorwerpen verlaat Betty het eiland, vastberaden om de vloek te verbreken. Slaagt Betty erin een einde aan de vloek te maken voor de zon opkomt?

Heb je zussen? Dan is dit boek iets voor jou! Heb je geen zussen, maar lees je graag spannende boeken over familie, avontuur en niet opgeven? Lees dan 'De vloek van de kraaientoren'.

Lees een stukje

Betty's blik bleef rusten op haar kaarten, een hele wereld die ze dolgraag had willen ontdekken samengebald in één enkele rol. Nu had de vloek ze voor haar verpest, als een verleidelijke, maar giftige doos chocolaatjes. Ze mocht ernaar kijken, maar één hapje en ze was er geweest. 

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren