Cover van boek De laatste halte
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Z&K | 2021 | 415 pagina's
ISBN: 9789020542585
Dit boek staat in de lijst Holebi

De laatste halte

Wanneer August naar New York verhuist, heeft ze geen al te hoge verwachtingen van de stad. Alles wat ze nodig heeft is een kamer en een studentenjob, meer niet. Maar dan ontmoet ze Jane, het mysterieuze meisje op haar metro, en voor August is het liefde op het eerste gezicht.
Hoe langer ze haar kent, hoe duidelijker het wordt dat er iets vreemd aan de hand is. Samen komen ze erachter dat Jane vastzit in de tijd. August wil er alles aan doen om haar te helpen, maar kan ze het onmogelijke echt mogelijk maken? 

Een uniek lgbtq-verhaal over tijdreizen en romantiek, met een gezonde dosis humor. 

Lees een stukje

August kijkt naar haar bolle wangen en zwierig haar en bijt door de zure appel heen. 'Zoen me.'
Jane verslikt zich en het duurt even voordat ze kan slikken. 'Wil je dat ik je weer zoen?' 'Nou, het zit zo,' zegt August rustig. Ze is volkomen kalm en alleen maar bezig met haar onderzoek. Het heeft niets te betekenen. 'Het is nu april. De Q-lijn gaat in september dicht. De tijd dringt. Toen we laatst met elkaar zoenden, riep dat een grote herinnering bij je op. Dus ik denk-'
'Je denkt dat als je me zoent, ik me dat meisje weer zal herinneren?'

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4
Anoniem
13/11/2023
5

Ik vond het verhaal heel leuk om te lezen. Er zijn enkele intiemere scenes, maar het blijft een goed boek. Als je houdt van fantasie, mysterie, lgtbq en een groot avontuur, dan is dit boek zeker iets voor jou :).

Anoniem
06/11/2023
3

Het verhaal is fijn, maar er worden een beetje te veel "intieme dingen" gedaan. Mooi boek maar als je niet tegen zo'n dingen kan (zoals ik, ik ben getraumatiseerd) is het zeker weten niets voor jou. Al bij al nog steeds een mooi verhaal achter al die rare scènes.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren