Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Luitingh-Sijthoff | 2020 | 522 pagina's
ISBN: 9789024587223

De ijzige verloofde

Welkom in de wereld van de zwevende arken! Tiener Ophelia -onhandig, slim, saai- woont hier. Maar ze heeft een bijzondere gave: ze kan voorwerpen 'lezen' en zo teruggaan in de geschiedenis. En o ja, ze kan ook reizen via spiegels.

Ophelia moet trouwen met Thorn, een grijze saaie man. Al snel blijkt dat haar nieuwe familie dit huwelijk bekokstoofde omdat ze interesse hebben in Ophelia's bijzondere krachten, niet in Ophelia zelf.

Avontuur, best wat spanning en humor: welkom in de wereld van de ark! Goed nieuws voor de liefhebbers van fantasy: dit is deel 1. Ondertussen zijn ook delen 2, 3 en 4 vertaald naar het Nederlands.

 

Lees een stukje

Had ze Thorns herinneringen soms gelezen vanwege dat gat in haar handschoen? Het was de jas van een volwassene, maar ze was helemaal teruggegaan naar zijn kindertijd, dus er moest nog iets anders zijn. Ze zocht in de zakken en uiteindelijk vond ze wat ze zocht in de naad van de voering. Twee dobbelsteentjes, onbeholpen met de hand uit hout gesneden. Die had ze gelezen, ook al was dat helemaal niet haar bedoeling geweest.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren