Cover van boek De gedaanteverwisseling
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
House of Books | 2007 | 239 pagina's
ISBN: 9789044319286

De gedaanteverwisseling

Wanneer Dax opgesloten raakt in de schuur in de tuin, ontdekt hij dat hij kan veranderen in een vos. Even later staat er al een geheim agent voor de deur. Die brengt hem naar een school vol leerlingen met speciale gaven. Dax voelt zich eindelijk ergens thuis. Maar wat is de bedoeling van deze school? Lopen ze gevaar?

Lees een stukje

Pas toen hij de sponzige bosgrond onder zijn poten voelde, minderde Dax vaart. Hij hijgde opgetogen. Het was net zo'n droom waaruit je ontwaakte met een glimlach en tranen in je ogen. Alleen wás hij al wakker. Hij had zich nog nooit zo wakker gevoeld.
In de vochtige warmte van het bosje voelde hij zich veel veiliger. Hij ging zitten, met zijn lijf lekker op de veenachtige grond, en met zijn volle staart gezellig om zijn voorpoten geslagen. Hij besefte dat hij moest uitzoeken hoe dit had kunnen gebeuren. Hij wist dat hij zich koortsachtig moest afvragen wat hem te doen stond. Maar nu hij had gegeten en gedronken, en heerlijk over het veldje had gerend, helemaal wakker, wilde hij eigenlijk alleen maar slapen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.378125
Lara
29/05/2021
4

Lijkt leuk😃

seksmaniak
23/07/2010
0

Brrrrrrrrrr. eng en heel raar boek volgens mij

Wat vind JIJ?

Aantal sterren