Cover van boek Wildwoud
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Cargo | 2012 | 502 pagina's
ISBN: 9789023474678

Wildwoud

Wat zou jij doen als je babybroertje ontvoerd werd… door een zwerm kraaien? Het overkomt de twaalfjarige Prue uit Portland. Halsoverkop fietst ze de kidnappers achterna tot in de Onbegaanbare Wildernis, het woud waaruit geen mens ooit terugkeerde. Ondanks de waarschuwingen van klasgenoot Curtis, is Prue vastbesloten: ze moet en zal haar broertje Mac thuisbrengen. Curtis besluit haar te helpen, maar al snel worden de twee van elkaar gescheiden. Allebei ontmoeten ze behulpzame dieren en slordige vechtjassen. Maar wie is echt te vertrouwen?

Een sprookjesachtig verhaal, spannende avonturen, sympathieke personages en mooie miniatuurtjes tussendoor.

Lees een stukje

En toen doken de kraaien omlaag.
Met één enkele, gezamenlijke schreeuw steeg de wolk kraaien eerst als in een schijnbeweging op voordat de beesten met moordende snelheid op haar kleine broertje af doken.
Mac gilde het uit toen de eerste kraai hem bereikte en met een flitsend uithalende klauw zijn capuchon greep. Een tweede kraai pakte een mouw, een derde zijn schouder. De vierde kraai daalde, en nog een en nog een, tot de hele zwerm hem als een bliksemende, fladderende wolk van zwarte veren bedolf en aan het zich onttrok.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.5
3.5/5 3 stemmen

Wat vind JIJ?

Aantal sterren