Cover van boek De Dame
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Boekerij | 2013 | 476 pagina's
ISBN: 9789022564837
Dit boek staat in de lijst Boeken om bij te griezelen

De Dame

Een jonge vrouw komt bij bewustzijn in een park, omringd door dode lichamen, zonder enig idee hoe ze daar terecht gekomen is of wie ze is. In haar jaszak vindt ze een brief die ze aan zichzelf geschreven heeft, met instructies die haar in leven moeten houden. Daarna begint er een race tegen de klok: ontdekken wat er met haar gebeurd is en wie ze was, voor iemand erachter komt dat ze niet meer is wie iedereen denkt dat ze is…

Dit boek heeft alles: science fictionelementen, een moordmysterie waarbij het slachtoffer ook degene is die het onderzoek leidt, horror, vetes, verraad en samenzweringen, een horde bizarre, fascinerende en heerlijke personages, een geheime organisatie, en een krachtig vrouwelijk hoofdpersonage, en lekker géén romances. Bovendien speelt België een prominente rol in dit Engelse verhaal. 

Lees een stukje

Beste Jij,
Het lichaam dat je draagt was ooit van mij. Het litteken op de binnenkant van de linkerdij staat er omdat ik uit een boom viel en mijn been doorboorde toen ik negen was. De vulling in de tand linksboven achterin is het resultaat van vier jaar de tandarts vermijden. Maar het verleden van dit lichaam kan je waarschijnlijk weinig schelen. Ik schrijf deze brief tenslotte zodat jij hem in de toekomst kan lezen. Je vraagt je misschien af waarom iemand zoiets zou doen. Het antwoord is zowel eenvoudig als ingewikkeld. Het eenvoudige antwoord is omdat ik wist dat het nodig zou zijn.
Het ingewikkelde antwoord vraagt iets meer tijd.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.78125
4.8/5 8 stemmen
Ik
23/06/2022
5

Het best boek ooit!😆

Wat vind JIJ?

Aantal sterren