Cover van boek Candy
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Harmonie | 2005 | 327 pagina's
ISBN: 9061697433

Candy

Als Joe de mysterieuze Candy ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Maar Candy confronteert hem met de harde werkelijkheid: drugs, prostitutie, geweld en wanhoop. Joe probeert Candy op alle mogelijke manieren uit haar oude leventje te halen, maar dat blijkt buiten haar pooier én haar verleden gerekend.

Drugs, prostitutie en criminaliteit. Het is bepaald geen fraai portret dat Kevin Brooks ons voorschotelt. Hij neemt ons mee naar de onderwereld, waar moord en geweld de orde van de dag uitmaken. Als Joe probeert om Candy uit die hel weg te halen, komt hij in een onvervalst spannende thriller terecht. Zal hij erin slagen om Candy te redden van de ondergang?

Lees een stukje

Buiten was er niemand. Ik bleef even staan op het trapje en keek door de straat, maar alles was stil. Alleen geparkeerde auto's en verder geen verkeer. De koude lucht was doordrenkt van de geuren van de stad - uitlaatgassen, stof, beton - maar het was goed om weer buiten te zijn. Weg uit dat huis. Weg uit die kamer. Ik deed de voordeur dicht en we holden de trap af.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.25
4.3/5 8 stemmen
zilverstroom
26/02/2016
0

Ik vond dit boek echt fantastisch goed! Ik had spijt toen ik het uit had.

Eleni
18/01/2013
0

Over het algemeen vond ik het een goed boek.
Toen ik begon te lezen in het boek vond ik het wel een beetje saai, maar dan kwam er meer spanning in en vond ik het nog wel een goed boek.

samm
01/07/2011
0

ziet er leuk uit. zal ik eens lezen

Wat vind JIJ?

Aantal sterren