Cover van boek Bizar
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Hoogland & Van Klaveren | 2019 | 315 pagina's
ISBN: 9789089672889

Bizar

Sallie Mo praat niet meer sinds de dood van haar opa, maar leeft in haar boeken. Haar mama vindt dit niet goed, en dokter Bloem is het met haar eens. Sallie Mo mag drie maanden niet lezen. Ze gebruikt die periode om zelf te schrijven (in een dagboek) en het hart van Dylan voor zich te winnen. Wat Sallie Mo niet weet is dat hij verliefd is op Jackie, die samen met haar broertje is weggelopen van huis en nu in een bunker woont. Ze maken plannen om de maatschappij te veranderen, maar die plannen lopen niet zoals gehoopt. 

Lees een stukje

Dit eiland wordt een kunstenaarseiland genoemd omdat er vroeger een accordeonist woonde. En er hebben twee dichters gelogeerd, in een hotel dat sindsdien De Twee Dichters heet, maar die waren dronken en hadden per ongeluk de naar het verkeerde eiland genomen. Nu hebben ze hier alleen nog een kunstmarkt op zondag. Onze moeders noemen het de kunstenaarsmarkt. Ze gaan geen kunst kijken maar kunstenaars. Nieuwe vaders.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Sam Figeys
22/11/2020
5

Dit was een van de beste boeken die ook ooit gelezen heb. Je moet er soms hard bij nadenken om het te snappen, maar dat maakt het zo leuk. :D

wouter liekens
03/03/2020
5

SUPER GOED !!!!!

(:

fred gerold
03/03/2020
1

het duurde te lang en een beetje raar 

):

Wat vind JIJ?

Aantal sterren