Cover van boek Wilde vijg
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Bezige Bij | 2004 | 238 pagina's
ISBN: 9023416570
Dit boek staat in de lijst Seks

Wilde vijg

De Marokkaanse Badra ontvlucht haar geboortedorp nadat ze wordt uitgehuwelijkt aan een veel oudere man. In de grote stad Tanger leert ze Driss kennen. Hun relatie draait om seks en om extase, om elkaar niet kunnen loslaten en steeds verder experimenteren. Badra evolueert van bang, uitgehuwelijkt meisje tot zelfverzekerde sekspoes en onafhankelijke vrouw.

Badra vertelt je tot in de details wat zij en Driss (en anderen) doen in bed. De uitgebreide seksscènes worden poëtisch beschreven – om van te genieten! Ontdek samen met Badra wat seks kan betekenen. Mooie (en opwindende) literatuur.

Lees een stukje

De volgende dag was ik weer samen met Driss, de dag daarop weer en alle dagen daarna ook. Hij deed wat hij wilde met mijn lichaam en ik keek toe wat hij allemaal voor wonderen uithaalde, met stomheid geslagen. Elk woord van hem, elke blik nam een angst van me weg, een onwetendheid of valse schaamte. Mijn huid werd soepeler, mijn ademhaling ontspannener. Ik werd niet moe er steeds iets bij te leren, ik ademde hele melkwegstelsels in en spuwde alle zwarte gaten uit.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5
4.5/5 2 stemmen
derya
07/09/2005
0

mooi boek

Wat vind JIJ?

Aantal sterren