Cover van boek Victoria Vilein : het juweel van de keizer
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
De Eenhoorn | 2023 | 287 pagina's
ISBN: 9789462917415

Victoria Vilein : het juweel van de keizer

Victoria Vilein is druk, verwend en krijgt alles wat ze wil. De manier waarop ze met andere mensen omgaat is onfatsoenlijk en hooghartig. Victoria kan met dieren praten en die lijken haar echt te begrijpen. Als de revolutie in België uitbreekt, staat haar leven op zijn kop. Ze moet de stad uit en belandt in een kasteel. Verraad, diefstal en hongersnood worden deel van haar leven. Kan ze haar hoogmoed opzij zetten en het familiejuweel van haar moeder gebruiken om het kasteel te redden?

Dit fictieve verhaal belicht historische feiten en geeft heel wat info mee over het ontstaan van een democratie. Voor lezers die houden van een boek vol spanning over moed, gelijke rechten en de kracht van vriendschap.

Lees een stukje

Geen chocolade?! Dat redde ze niet! Tot overmaat van ramp las ze ook nog dat haar moeder overtuigd was dat ze in goede handen was bij Mevrouw De Cabooter. Victoria’s maag was gestopt met knorren. Het was alsof er plots een blok graniet op lag. Hoe kon haar moeder dat doen? Bij dat bloempotmens? Zonder chocolade!

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren