Cover van boek Superhelp!
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Querido | 2011 | 156 pagina's
ISBN: 9789045112329

Superhelp!

Immo komt uit een geslacht van superhelden. Zijn ouders trekken er avond na avond op uit om de stad te behoeden voor grote rampen. Op zijn vierde redde Immo een man die bijna door een vrachtwagen geplet werd. Nu weet hij niet meer of hij wel een superheld wil zijn. Hij is verlegen en bang en heeft vaak buikpijn. Het liefst wil hij gewoon zijn. Zijn ouders balen er van dat hun zoon zo achter blijft bij andere superkinderen.
Er verandert veel als Immo een nieuw en heel nieuwsgierig meisje op school leert kennen. Als er ook nog een nieuwe juf komt, en er gevaarlijke dingen gebeuren, ontdekt Immo wat zijn bijzondere superkracht is. Een boek over helden waarin alles net even anders is.

Lees een stukje

'Wie was dat?', vraagt Vera.
'Niemand,' zegt Immo.
'Ik heb liever niet dat je met gewone kinderen speelt.'
'Waarom niet?'
'Och, lieverd, daar hebben we het al zo vaak over gehad. Gewone kinderen zijn zo... nou... gewoon. En ze remmen je ontwikkeling. Waarom ga je niet gezellig naar de geheime superkinderclub?'
Immo haalt zijn schouders op. De superkinderclub. Daar worden alleen maar wedstrijdjes gedaan. Wie tien auto's met één hand kan optillen. Wie het beste een tornado kan maken. Dat soort flauwigheid.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.427585
elysah
06/05/2014
0

ksnap er niets van!

Anouk
18/11/2011
0

Het is een mooi vehaal en ik wil dit boek graag hebben

Wat vind JIJ?

Aantal sterren