Cover van boek Springtij
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Abimo | 2008 | 31 pagina's
ISBN: 9789059323858

Springtij

Springtij is het dossier van privédetective, Rebecca Rademaekers, over de onrustwekkende verdwijning van haar nichtje, Lotte Geerinckx. Rebecca heeft echter je hulp nodig om haar onderzoek te voltooien. De gegevens in het dossier en de bijkomende informatie die je terugvindt op het internet, zouden je moeten in staat stellen om het mysterie op te lossen.

Het dossier van Rebecca sleept je steeds verder mee in de zoektocht naar de gebeurtenissen rond de verdwijning van Lotte. Elke pagina werpt een nieuw licht op de zaak en je wordt vanzelf steeds gemotiveerder om de ware toedracht van de feiten te achterhalen. Voor wie houdt van uitdagend puzzelplezier en voor detectives in spé.

Lees een stukje

DAG 1:
INKOMEND TELEFOONGESPREK RSEARCH - 09.04
Telefoon van Nelly Overmars, oudste zus van mijn moeder. Nelly is helemaal overstuur want 'Lotte is verdwenen'. Toen Nelly haar dochter deze morgen wilde wekken, bleek haar bed wel beslapen te zijn, maar was Lotte zelf nergens te vinden. 'Lotte verlaat nooit het huis zonder mij van haar vertrek op de hoogte te brengen,' zegt Nelly.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen
simon
13/01/2010
0

heel leuk boek

Wat vind JIJ?

Aantal sterren