Cover van boek Patina : Patty is geen bagger
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Condor | 2024 | 205 pagina's
ISBN: 9789464530650
Dit boek staat in de lijst Pleegzorg

Patina : Patty is geen bagger

Patina heeft het niet zo gemakkelijk. Haar vader is overleden. Haar moeder heeft suikerziekte. Daarom woont Patina samen met haar jongere zusje bij haar peetouders. Patina kan hard lopen en zit in een hardloopteam. Zowel thuis, op school als op de piste heeft ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil ze de controle bewaren.
Coach wil Patina leren om vertrouwen te hebben in mensen om haar heen, zelfs als het moeilijk gaat. In het echte leven moest ze te jong het stokje overnemen, lukt het haar tijdens de estafette om anderen te vertrouwen?

Las je Ghost al? Dit eerste boek uit de track-serie eindigt met een hardloopwedstrijd. Patina, het tweede deel uit de reeks, begint met deze wedstrijd. Je kan de boeken ook los van elkaar lezen.

Lees een stukje

‘… want zo was hardlopen ook voor mij. Een manier om mensen de mond te snoeren. Een manier om… om soms zelfs mezelf de mond te snoeren. Om alles even uit te zetten. Om alle akelige dingen, de ongewone dingen die voor mij zo gewoon leken, stof te laten happen.”

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren