Cover van boek Op liefde en dood
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Davidsfonds/Infodok | 2015 | 206 pagina's
ISBN: 9789059086647

Op liefde en dood

Hasse woont in bij Ludwina, een oudere vrouw. Haar ouders werken als dokters in Afrika. Wanneer Ludwina in coma raakt na een hersenbloeding, gebeuren er vreemde dingen. Elke nacht om drie uur krijgt Hasse bezoek dat haar meevoert naar de Vietnamoorlog in 1968. Ludwina lijkt de kans te krijgen om de fout uit haar verleden recht te zetten en Hasse belandt samen met haar in dit avontuur. Een eigenaardige figuur beweert dat als de liefde groot genoeg is, iedereen ongedeerd zal terugkomen. Maar hoe bewijs je dat?

Een mysterieus verhaal dat zweeft tussen droom en werkelijkheid. De historische achtergrond van de oorlog in Vietnam sleept je verder mee...

Lees een stukje

Wolf deed of hij Hasse niet zag, en dat zei genoeg. Anders lichtte zijn gezicht van ver op, maar nu zat zijn hoofd dus als een donkere wolk op zijn nek. De schaduw kroop tot in haar vingerkootjes. Ze waren nu acht maanden samen en al in de eerste week had ze mogen ondervinden dat te laat komen doodzonde was. Helaas was dat nu net haar zwakke punt.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.85
3.9/5 8 stemmen
Anoniem
25/10/2021
1

Beetje saai

Anoniem
25/10/2021
1

Beetje saai

lokinyabensly
05/09/2017
0

het is een mooi boek maar je moet wel heel goed opletten want het verhaal is ingewikkeld maar als je mee bent met het boek dan is het een pracht van een verhaal.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren