Cover van boek Oblivion
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Clavis | 2013 | 621 pagina's
ISBN: 9789044818741

Oblivion

Vijf uitverkoren jongeren moeten voorkomen dat de Ouden, die 10.000 jaar geleden opgesloten werden, de aarde nu definitief zullen verwoesten. Ze wonen verspreid over de hele wereld, maar moeten snel bij elkaar komen. De laatste strijd vindt plaats in Oblivion op Antarctica. Niemand kan vermoeden dat onder de vijf zogeheten Poortwachters een verrader zit...

Leg dit boek eerst nog even weg! Het is namelijk het vijfde en laatste deel in de serie ‘De Kracht van Vijf’. Eerst de andere delen lezen dus: Raven's gate, Evil Star, Nightrise en Necropolis. De schrijver vergelijkt deze verzonnen wereld met de huidige wereld vol geweld, klimaatvervuiling en rampen. Hij verpakt zijn boodschap in deze spannende en filmisch geschreven serie actieverhalen.

Lees een stukje

Ze noemden zichzelf het Wereldleger.
Dat was een stoere naam, maar iedereen wist dat daar een minder indrukwekkende waarheid achter schuilde. Ze waren niet meer dan een armoedig zootje ongeregeld, met nauwelijks wapens of munitie, geneesmiddelen of voedsel. Ze zouden het hier op deze manier niet lang uithouden. Elk uur was een gevecht met de kou en het gevaar was reëel dat er slachtoffers zouden vallen nog voor de strijd begon.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.117855
Emma
16/09/2021
5

👍

britt baens
08/01/2018
0

super leuk

Robbe Coninx
28/10/2014
0

Een geweldig, fantastisch spannend boek. Het lijkt een dik boek, en dat is het ook, maar als je eenmaal aan het lezen bent, trek je je daar niks meer van aan. Het beste boek dat ik ooit heb gelezen.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren