Cover van boek Na aan het hart: dierenverhalen vol vriendschap
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Querido | 2008 | 63 pagina's
ISBN: 9045101548

Na aan het hart: dierenverhalen vol vriendschap

In het dierenuniversum van Toon Tellegen bestaat van elk dier één exemplaar. Alle dieren wonen er naast elkaar, ze zijn even groot, kunnen denken en praten, gaan bij elkaar op bezoek en filosoferen over zon, maan, verdriet en argwaan. Enkele jaren geleden verscheen de omnibus Misschien wisten zij alles, waarin meer dan driehonderd van Tellegens dierenpareltjes verzameld werden. In Na aan het hart werden alle verhaaltjes over vriendschap gebundeld.

Zie je er tegen op om meteen die dikke omnibus over de dieren uit Toon Tellegens bos te lijf te gaan, maar ben je wel gecharmeerd door de eekhoorn en de mier die elkaar niet kunnen missen? Dan is dit heerlijk dunne boekje met korte dierenverhaaltjes over vriendschap iets voor jou. Ook leuk om cadeau te doen aan een goeie vriend of vriendin.

Lees een stukje

De zon scheen en de eekhoorn en de mier zaten in het gras aan de oever van de rivier. Boven hen ruiste de wilg, voor hen kabelde het water, terwijl in de verte de lijster zong. 'Volgens mij', zei de eekhoorn, 'ben ik nu gelukkig'.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5
4.5/5 2 stemmen
jessica de vries
18/09/2019
0

Dit boek is Heel kort. Het is wel een beetje vreemd verhaal. Dus als je daar niet van houd moet je dit niet lezen

Wat vind JIJ?

Aantal sterren