Cover van boek M.U.I.S.
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Goor | 2011 | 445 pagina's
ISBN: 9789047513988

M.U.I.S.

Muis weet haast niets over zijn geheimzinnig verleden. Als kleine jongen werd hij opgevoed door Moe Pleegsma en Isaac, maar op een boze dag kwam een akelige heer hem daar weghalen. Sindsdien brengt hij zijn dagen door in een afschuwelijk internaat. Zal hij daar ooit weg raken? Zal hij zijn lieve Moe Pleegsma terugvinden? En zal hij ooit ontdekken wie zijn echte familie is?
Een lekker dik, klassiek avonturenverhaal met kleurrijke personages dat zich afspeelt op tot de verbeelding sprekende locaties.

Lees een stukje

Toen ik daar op die harde stoel zat te wachten, dacht ik terug aan wat Moe me had verteld over mijn nieuwe schat, mijn medaille.
'Hou je mond stijf dicht... Hou het veilig opgeborgen.'
Sneller dan mijn vingers ooit hadden bewogen, deed ik de sluiting van Moes zilveren ketting open, haalde de muismedaille eraf en stopte het ronde schijfje in mijn mond. Ik duwde het met mijn tong in mijn wang, als een snoepje dat ik voor later wilde bewaren.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.09091
roos_gaens
02/12/2019
0

Ik heb gehuild en gelachen! Dit was een super mooi en spannend boek! Het leek wel alsof mijn hart in kleine stukjes brak toen ik het las... Echt een aanrader! (Bereid je wel voor op de dikte van het boek!)

Louise
01/02/2015
0

Het is wel een tof boek, maar ik heb het enkel thuis liggen omdat ik het ooit gewonnen heb. Ik zou het nooit kopen, om eerlijk te zijn. Ik heb het in de auto liggen, dus als we eens een lange afstand rijden, lees ik het. Steeds heb ik eenzelfde teleurstelling. Ik vind het allesbehalve een aanrader, behalve als je echt 'nieuw' bent in de boekenwereld en je bent 10.

charlie
09/10/2013
0

Het lijkt stom maar dat is het absoluut niet.
Het is heel pakkend en heel mooi.
Zelfs spannend.

addy
10/04/2013
0

het boek ziet er spannend uit. zelf wil ik ook een boek schrijven.

boeken zoeker noor
12/09/2012
0

dik en krachtig

yasmina
30/07/2012
0

het lijkt me een leuk boek om je uit te leven terwijl je zelf in je stoel van de spanning zit te trillen!!!!!!

boekenfee
28/02/2012
0

ik leer graag over de windrichtingen.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren