Cover van boek Juliet, naakt
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Atlas | 2009 | 320 pagina's
ISBN: 9789045016009
Dit boek staat in de lijst Boeken voor muzikanten

Juliet, naakt

Annies oordeel is vernietigend: vijftien jaar heeft ze verkwanseld aan haar vriend Duncan. Zijn puberale adoratie van Tucker Crowe, een singer-songwriter uit de jaren ’80, staat een normale relatie in de weg. Wanneer Crowe na twintig jaar stilte weer van zich laat horen met een akoestische versie van zijn legendarische break-upalbum, schrijft Duncan een jubelende recensie op het exclusieve Crowe-forum. Annie vindt helemaal niks aan de plaat. Dat ze die vernietigende mening virtueel deelt met de ‘Crowologen’, is de druppel voor Duncan. Hij zoekt troost bij een andere vrouw. Net dan neemt de echte Tucker Crowe contact op met Annie...

Annies analyse van een hopeloze relatie met een dolgedraaide fan levert hilarische dialogen en spitante one liners op. Nick Hornby schreef met Juliet, naakt een geweldig grappige lad lit-roman maar dan – verrassend – vanuit vrouwelijk perspectief. Zelden zo gelachen met een boek.

Lees een stukje

Als Tucker de echtgenoot was, dan moest Annie op de een of andere manier de maîtresse zijn, maar dat klopte natuurlijk niet – dat woord was veel te exotisch en impliceerde een mate van seksuele activiteit die hen beiden tegenwoordig met afschuw vervulde.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren