Cover van boek Hotel Bonbien
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Luitingh-Sijthoff | 2015 | 196 pagina's
ISBN: 9789024569373
Dit boek staat in de lijsten HotelsDag van het gezin

Hotel Bonbien

Siri heeft een prachtig leventje in het hotel van haar ouders in Frankrijk. Haar ouders zijn lief maar ook een beetje gek en hebben wel erg vaak ruzie. Daar maakt ze zich zorgen over. Ze gaan toch niet scheiden, net als bij haar vriendin? Er moet een wonder gebeuren, denkt Siri, en dat gebeurt dan ook. Siri blijkt iets heel bijzonders te kunnen en dat is misschien wel de oplossing voor alles. Of toch niet?

Lees een stukje

Ik weet niet meer waar het misging. Misschien begon het toen mijn vader de verkeerde afslag nam. 'We zijn al bijna bij de grens,' zei hij. En toen sloeg hij te vroeg af en kwamen we op de verkeerde snelweg terecht en was er in de verte geen afrit meer te zien. 'Je hield toch Thionville aan?', vraagt mijn moeder. 'Ja, maar dat moest nu niet meer, ik moest nu iets anders aanhouden, iets in Duitsland, maar ik weet niet meer wat.' Het begint te regenen. Mijn vader knijpt zijn ogen tot spleetjes om door de beregende voorruit heen te kijken. Geen afslag te zien.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.3
zeno
08/02/2022
5

Super leuk?

Laura/ Zaineb
23/01/2019
0

Ik vond het een heel leuk boek. Maar ik had er wel wat meer illustraties in willen vinden. En voor mensen die van humor houden is dit zeker een aanrader.

Louise en Juliette
23/01/2019
0

Wij vonden het niet zo een leuk boek. Omdat het te ingewikkeld is met de namen en bijna geen prentjes in staan. Maar het is een aanrader voor mensen die graag boeken lezen.
;)

OD4
22/03/2018
0

Ik heb dat boek ook gelezen voor de KJV en het was het mooiste boek dat ik al had gelezen. Ik raad het iedereen aan om het te lezen. Het is grappig, leuk en spannend te gelijk!

Eroleke2006
16/03/2018
0

Ik heb het moeten lezen voor KJV en het was een super boek. Later heb ik het aangeraden aan een vriendin en die vond het ook een heel goed boek. zeker een aanrader dus

hana
09/11/2016
0

Ziet er leuk uit

LysaVerbinnen
20/09/2016
0

Ik ben het nu op dit moment aan het lezen voor de KJV en ik vind het tot nu toe een super tof boek!

Jaspie
20/04/2016
0

Ik vind het een heel mooi boek. ik heb al alle boeken gelezen. de schrijver heeft een nieuw boek en ondertussen is hij al bijna uit.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren