Cover van boek Het programma
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Karakter | 2015 | 398 pagina's
ISBN: 9789045206905

Het programma

Depressie is bij jongeren uitgegroeid tot een internationale epidemie. Het kleinste symptoom doet je in het Programma belanden, de enige behandelingsmethode. Sloane past dus wel op voor ze in het openbaar haar gevoelens toont over haar dode broer, die zelfmoord pleegde. Enkel bij James, de beste vriend van haar broer en de liefde van haar leven, kan ze zichzelf zijn. Maar wanneer ze beide in het Programma belanden, is de kans groot dat ze elkaar kwijtspelen. Kan Sloane het Programma te slim af zijn?

In Sloane's wereld zou je echt niet willen leven. Toch zijn de gevoelens van depressie die beschreven worden in het boek hetzelfde als die in het echte leven. En dat maakt het verhaal angstwekkend realistisch.

Lees een stukje

Ik zit nu bijna een week in het Programma. Ik slik de pillen die me worden aangeboden, omdat ik liever slaap dan een echt leven leid. Hoewel ik dokter Warren niet vertrouw - zelfs niet een klein beetje - heb ik de pil op haar bureau ingenomen toen ik binnenkwam. Tijdens de therapie lijkt mijn verleden bereikbaarder, alsof de medicatie me helpt duidelijker te focussen. En met James in mijn hoofd ben ik niet meer zo eenzaam.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.75
4.8/5 6 stemmen
Julie
10/01/2016
0

Dit is echt een geweldig boek !! Het is vlot geschreven en leest snel.
Het hele verhaal is gewoon zo mooi en speciaal. Het is ook zo geloofwaardig !!
Ik heb zelfs moeten wenen bij dit boek omdat het zo zielig was !
Het begin is inderdaad misschien een beetje gewoontjes maar van zodra je verder leest komt de spanning er echt in !
Een aanrader voor iedereen !!!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren