Cover van boek Het pad van de Roverkoning
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Pelckmans | 2023 | 251 pagina's
ISBN: 9789463376631
Dit boek staat in de lijst Bestemming bib: op fantasiereis

Het pad van de Roverkoning

Kobold de dwerg is in het bezit van een mythische sleutel, de eerste van de zeven. Deze sleutels zijn nodig om de poorten te openen op de route naar de schat van de meedogenloze Roverkoning, maar in zijn eentje maakt hij geen kans om die schat te vinden. Door de listige medewerking van een geheimzinnige figuur die zich de Koetsier noemt, lokt hij zes mensen naar zijn herberg om samen op zoek te gaan naar de schat. Een bont gezelschap van twee meisjes, een jongen, een oude vrouw, een pratende vos en een aan lager wal geraakte man vergezellen de dwerg op zijn tocht.

Dit eerste deel van een tweeluik is een spannend fantasyverhaal. Deel 2, Voorbij de val, is ook al uit!

Lees een stukje

Uit een streek, mijlenver van de dwerg, de Spinster en de vos vandaan, kwam een koorddanseres. Een koorddanseres zonder naam. Niet dat ze nooit een naam had gekregen, dat had ze zeker wel, en hij was belangrijker dan ze zou kunnen vermoeden bovendien, maar niemand leek hem meer te kennen. Ook zijzelf niet.

Het meisje zonder naam was ook op weg naar de herberg op de klif, en had geen enkel idee van de andere reizigers die er die avond zouden arriveren. Ze wist niet hoe ver ze nog moest reizen en ook niet wat ze daar moest doen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren