Cover van boek Het kleine huis bij de rivier
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Leopold | 2021 | 199 pagina's
ISBN: 9789025881504

Het kleine huis bij de rivier

De slaapkamer van Joes bevindt zich op een gevaarlijke plek: hun huis staat op een smalle dijk en het verkeer rijdt rakelings langs de huizen. Toch is het ook fijn om daar te wonen, naast de rivier waar je in kan zwemmen en de perenbomen waar je in kan klimmen. Bovendien woont de hele familie daar: oma en haar broer hebben elk een huisje en oom Jordan woont naast het gezin van Joes.

Joes' nichtje Amber is zijn beste vriendin. Als ze samen zijn durven ze meer en ze zijn erg nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Joes en Amber beleven samen kleine en grote avonturen, die erg herkenbaar zijn voor leeftijdsgenootjes!

Lees een stukje

Zaza's stem klonk nog bezorgd, maar ze stemde toe. "Hij is nu ook echt te groot om nog bij ons op de kamer te slapen." Toen begonnen ze over praktische dingen te praten, want er stond van alles in het tweede kamertje. De wasdroger. De wasmand. Een extra kledingkast voor winterjassen en dikke truien. Waar moesten die spullen dan heen? Joes ging terug naar bed en glimlachte in het donker; hij had gehoord wat belangrijk was. Waar de wasdroger heen moest, dat kon hem niks schelen. Dat was een grote-mensen-probleem. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren