Cover van boek Wie achter deze deur verdwaalt
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Leopold | 2021 | 121 pagina's
ISBN: 9789025881818
Dit boek staat in de lijst Bestemming bib: op fantasiereis

Wie achter deze deur verdwaalt

Hoe meer iemand zegt dat je niet achter een deur mag kijken, hoe liever je achter die deur wilt kijken. Zeker als daarachter het KdK ligt, het Koninkrijk der Kosmopolieten.

Welkom in de  woelige klas van meester Tom Wit en de intrigerende wereld van de grote schrijfster Livinia Morgenster. In haar huis is dé deur. De deur waar je niet achter mag kijken. Tenzij…

Wat moeten Rindert Kromhout en Tonke Dragt met elkaar gegniffeld hebben toen ze dit verhaal schreven. Wat voorafging aan dit boek is even bijzonder als het verhaal zelf. Sla dus het voorwoord en nawoord niet over.

Lees een stukje

Lavinia beantwoordde alle vragen geduldig, maar ook een beetje verveeld, alsof ze dit allemaal veel vaker had verteld. Laurenzo kreeg steeds meer het gevoel dat ze andere vragen hadden moeten bedenken, maar hij wist niet meteen wat voor vragen dat dan hadden moeten zijn. 
En toen vroeg Téja ineens: 'Waarom mag je pas achter die deur in de gang kijken als je het juiste paspoort hebt? En wat betekenen die letters?'
Lavinia veerde op. 'Eindelijk een interessante vraag!' zei ze. De thee klotste over de rand van haar kopje en drupte op haar jurk.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
onbekend
24/01/2024
0

Ziet er leuk uit

23/10/2023
0

cool

Wat vind JIJ?

Aantal sterren