Cover van boek Hartenstorm ; Stormhart
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Querido | 2019 | 126 pagina's
ISBN: 9789045123424

Hartenstorm ; Stormhart

Hij is verliefd op haar. Zij is verliefd op hem. 
Als ze dat van elkaar zouden weten, zou het leven heel wat makkelijker zijn!

In dit dubbele stripverhaal volg je het verhaal van Viola die smoor is op Storm - tenzij je het boek omkeert, want dan volg je het verhaal van Storm. Superherkenbaar en geestig verhaal, waarbij je bovendien ook heel veel nuttige info over verliefdheid en liefde krijgt.

Lees een stukje

Stel je eens voor, 3000 jaar geleden voelden mensen de liefde net zo sterk als wij. En over 3000 jaar zal dat nog precies zo zijn.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.833335
3.8/5 6 stemmen
Joanna Crespo
08/11/2023
4

Ik vond het een leuk boek maar niet echt iets voor mij. Het is een heel speciaal boek. Met een leuk idee. ik raad het wel aan!

Lex Deyne
08/11/2023
4

Het is een zeer speciaal boek. Persoonlijk vond ik het tof maar een beetje te snel om te lezen. Ik vind het speciaal dat het een verhaal is maar dat het uit twee perspectieven bestaat. Als je het tof vindt om verhalen te lezen over twee mensen die verliefd zijn op elkaar maar het niet durven zeggen, dan is dit zeker voor jou. Ik lees niet graag maar dit boek las ik in een half uur. Als je niet veel zin hebt om een boek te lezen voor een boekbespreking lees dit dan.

Joanna
06/11/2023
3

Ik vind het een leuk verhaal maar het is een beetje simpel en ik vind dat zelf niet zo leuk. Voor mensen die niet zo graag lezen is deze strip wel goed.

Hart
06/11/2023
4

Ik vond het een zeer leuk boek. Ik vond het wel wat raar dat je op een gegeven moment het boek moest omdraaien maar dat lukte wel. Het is een boek over liefde. Ik vond het ook wel een beetje jammer dat je niet weet hoe het eindigde.

Dipika
05/11/2023
4

Ik vind zelf dat het wel een leuk boek is, er zijn 2 kanten en het is wel geheimzinnig. Het is gemakkelijk te lezen en er staan leuke tekeningen bij. Het is wel nog aanrader als je niet echt van lezen houdt maar je een boek moet lezen voor school.

Leon Jacobs
04/11/2023
4

Een vlot boek met mooie animaties. Het verhaal is heel mooi en herkenbaar. Echt een aanrader.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren