Cover van boek F*ck the system: everything starts right here, right now
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Manteau | 2012 | 298 pagina's
ISBN: 9789022327418

F*ck the system: everything starts right here, right now

Londen, ergens in de nabije toekomst. Hunter is een echte ‘Burger’, heeft een ID en leidt een luxeleventje. In de sloppenwijken vecht Uma samen met andere Outsiders voor een betere wereld, daarbij belaagd door de militaire politie. Als Hunter toevallig een pakketje met geheime informatie van Uma ontvangt, verandert zijn onbezorgde leventje drastisch. Voor hij het weet, zit de politie hem op de hielen. En zij kennen slechts één methode: geweld.

Saci Loyd kreeg naambekendheid met haar ‘Dagboek van een klotejaar’-verhalen, waarin ze de milieuproblematiek aankaart. Ook in F*ck the system staat de strijd voor een betere wereld en een milieuvriendelijke maatschappij centraal.
Een origineel verhaal dat aan het denken zet.

Lees een stukje

En dan duiken de legerhelikopters als buizerds uit de hemel op hen neer, logge, zware silhouetten die het ochtendlicht verduisteren. Hunter staat met open mond te kijken. Hij beseft nauwelijks wat er gebeurt. Maar Uma wel. Als de Kozakken kostbare brandstof in een helikopterraid investeren, kan dat maar één ding betekenen. Ze hebben het op hen, de Outsiders, gemunt. En het is menens.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.666665
4.7/5 6 stemmen
Anoniem
19/10/2023
4

F*cking goed

Nightmates
05/11/2013
0

Geweldig boek, normaal lees ik niet zo'n soort boeken ik heb liever romantische boeken maar eigenlijk is dit boek ook wel romantisch.
En ik lees ook niet graag uit het standpunt van jongen maar nu was het helemaal niet vervelend.
AANRADER.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren