Cover van boek Een verre plek vlakbij
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
HarperCollins | 2018 | 286 pagina's
ISBN: 9789402701722
Dit boek staat in de lijst Winnaars Leesjury

Een verre plek vlakbij

Dylan en Griff verliezen hun ouders in een auto-ongeval. Ze verhuizen naar Wales om bij een verre nonkel en tante te gaan wonen. Maar Dylan en Griff hebben het erg moeilijk de dood van hun ouders te verwerken. Daarbovenop draagt Dylan ook nog een geheim met zich mee…

Dit boek gaat over zware thema's maar kan steeds een draagbare, soms zelfs luchtige toon aanhouden. Een aanrader voor de fans van plotwendingen, de auteur zet je ongemerkt op het verkeerde been.

Lees een stukje

Griff bleef vijf dagen in het ziekenhuis en ik ook. We hadden waarschijnlijk al eerder kunnen vertrekken, maar niemand wist precies wat ze met ons moesten begonnen. En dan was er nog Dat Andere Ding. Het Moeilijke Ding waar ik niet eens over na durfde te denken. We wisten geen van beiden hoe we over Het Onderwerp moesten beginnen, zelfs ik niet. Vooral ik niet.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.6
4.6/5 5 stemmen
charlotte
02/12/2022
5

het boek was leuk om te lezen met veel onverwachte wendingen. Het verhaal was ook een super mooi verhaal. zeker een aanrader

Iluna
16/01/2022
4

Ik vind het een leuk boek omdat er een heel mooi verhaal in zit. Voor mij was het wat moeilijker om te lezen omdat er redelijk veel flashbacks in zaten, maar ik vond het wel mooi. Ik geef een dikke pluim aan de auteur.

Luna
11/09/2021
5

Het is een supermooi boek een ook een beetje emotioneel. Met een mooie plottwist. Zeker een aanrader in ieder geval

Hanne
17/12/2020
5

Super mooi, emotioneel en vlot te lezen boek met een plotse wending die je echt niet zou verwachten. Zeker een aanrader.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren