Cover van boek Doen, durven of de waarheid
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Gottmer | 2024 | 256 pagina's
ISBN: 9789025778897
Dit boek staat in de lijsten DagboekenNieuw op Boekenzoeker

Doen, durven of de waarheid

Tuva is twaalf en begint een dagboek bij te houden bij de start van het nieuwe schooljaar. Dat laatste schooljaar in de lagere school zit vol voornemens: ze wil een coole stijl vinden, de beste hut bouwen in het bos met haar beste vriendinnen Bao en Linnea en... (misschien) verliefd worden.

Wanneer Linnea opbiecht dat ze een vriendje heeft en plots minder aandacht heeft voor Bao en Linnea, begint het hechte vriendinnentrio uit elkaar te vallen. Tuva vindt het moeilijk om een kant te kiezen: wil ze samen met Bao kampen blijven bouwen, of wil ze net zoals Linnea meer aandacht besteden aan haar uiterlijk? Wanneer Mariam, een nieuw meisje, plots op school verschijnt, wordt alles nog ingewikkelder voor Tuva

'Doen, durven of de waarheid' is een hartverwarmende graphic novel over opgroeien en jezelf beter leren kennen. 

Lees een stukje

11 september - woensdag

De sfeer wordt er niet beter op tussen Bao en Linnea. En het begint zich te verspreiden. Sommige kinderen kiezen een kant, vooral de meisjes. Dat is nou precies wat ik probeer niet te doen!

Maar het lijkt wel of ze allemaal kiezen tussen meisjedatverliefdwordt of meisjedatNIETverliefd wordt. Voor het eerst heb ik het gevoel dat de klas in tweeën is verdeeld. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren