Cover van boek De koninklijke konijnen van Londen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Holkema & Warendorf | 2016 | 143 pagina's
ISBN: 9789077330340

De koninklijke konijnen van Londen

Shylo is tot zijn grote spijt het zwakste konijn van zijn familie. Vol bewondering kijkt hij op naar zijn zussen en broers. Maar dan ontdekt Shylo een complot. Een groepje paparatzi's wil foto's nemen van de koningin in haar nachtjapon. Met behulp van een oud konijn dat als kluizenaar leeft belandt Shylo in Londen. Daar moet hij de Koninklijke Konijnen opzoeken om hen op de hoogte te brengen van deze misdaad. Een levensgevaarlijke opdracht.

Lees een stukje

De drie ratten hadden Shylo niet opgemerkt. Hij bleef verscholen onder de stam van de eik zitten, waar ze hem niet konden zien, en probeerde zo weinig mogelijk geluid te maken. Als ze hem ontdekten, zou hij doen alsof hij dood was, besloot hij. Hij wist hoe dode dieren eruitzagen en wist zeker dat hij heel overtuigend een dood konijn kon spelen. Hij hoefde alleen maar stil te blijven liggen, met zijn tong uit zijn mond.
Vanuit zijn schuilplek kon hij de ratten heel goed zien. En ook ruiken, want ratten stonken een uur in de wind. Op dat ogenblik wilde Shylo dat hij niet zo'n gevoelige neus had. De walgelijke geur die zijn kant op dreef was net een soort zure mist. Hij moest zich heel hard concentreren om er niet in te stikken.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
1
hailey
03/10/2017
0

zeer goed, het is een aanrader

Wat vind JIJ?

Aantal sterren