Cover van boek Heksenweek
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Lemniscaat | 2021 | 174 pagina's
ISBN: 9789047713173
Dit boek staat in de lijst Boeken voor Harry Potter fans

Heksenweek

Elsies saaie leventje verandert flink als heks Magenta Spits haar vraagt om een week op haar toren in het bos te passen. Ze krijgt hulp van de goedbedoelende zwerfhond Lastpak, de praatgrage raaf Corbett en de sympathieke postbode Joey. En van een tikje tovenarij natuurlijk! Slagen ze erin om houthakker Hank verliefd te laten worden op bosnimf Sylfine – dat wil ze zo graag? En kunnen ze de vervelende Huilers Ada en Evie op afstand houden?
Duik in dit betoverende boek. Misschien kan jij na afloop het ook eieren laten regenen of een storm in een glas water maken? 

Lees een stukje

Het grootste deel van de middag bracht ze in haar kamer door met Drie betoveringen voor beginners. Ze liet nog een paar eieren verschijnen. Geen probleem. Eieren bleven een eitje. Elsie wijdde zich aan de tweede betovering. Een storm in een glas water. Ze probeerde het uit met haar thee. Na een paar mislukkingen (ze wilde het te snel en deed haar vingerbewegingen niet goed) wist ze een perfect stormpje te maken, met kleine bliksemflitsen en schattige donderslagjes. De thee klotste rond als een bruine miniatuurzee.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4
kinda
06/03/2024
3

Ik heb het niet gelezen, maar het ziet er leuk uit.

30/09/2023
5

Super 🤩🤩🤩

Wat vind JIJ?

Aantal sterren