Cover van boek De grote vossenjacht
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Fontein | 2022 | 282 pagina's
ISBN: 9789026157868

De grote vossenjacht

Liz doet mee aan een tv-programma. Zo maakt ze kans op de erfenis van een beroemde illusionist, De Grote Vos. Ze heeft een speciale reden om mee te doen. Ze wil de laatste truc van de beroemde illusionist te pakken krijgen. Liz' vader heeft die truc uitgevonden maar De Vos is er bekend door geworden. De andere deelnemers van de wedstrijd willen die truc ook. Zo kunnen ze een eigen tv-show krijgen en beroemd worden. De kandidaten moeten raadsels oplossen in het mysterieuze huis van De Vos. Daar is niets wat het lijkt, maar dat kan je over het hele verhaal ook zeggen. Het is dan ook een spannend en vooral verrassend verhaal. Er worden zelfs illusionistentrucs verklapt!

Lees een stukje

Voor een diefstal wordt meestal geen reclame gemaakt. Dieven zenden hun misdaden niet uit op tv en ze hangen geen grote borden op waarop staat wat ze precies gaan doen. Er zullen ongetwijfeld dieven zijn die wel eens met een spandoek zwaaien op een muziekfestival, maar over het algemeen staan misdadigers niet graag in de belangstelling. 
Maar toch...
...keek Liz naar een groot spandoek dat reclame maakte voor een diefstal. Die live op tv zou worden uitgezonden. 
Oké, het woord 'diefstal' stond er niet letterlijk. Je moest tussen de regels door lezen, maar het was overduidelijk wat hier de bedoeling van was. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
1

Wat vind JIJ?

Aantal sterren