Cover van boek Buitengewone gebeurtenissen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Halewyck | 2017 | 259 pagina's
ISBN: 9789461316080

Buitengewone gebeurtenissen

Zou jij graag in een bejaardenhuis wonen? Oscar Cook is 13 en woont in het bejaardentehuis waar zijn vader directeur is. Zijn moeder stierf vier jaar geleden in mysterieuze omstandigheden.
Een nieuwe bewoner schudt Oscars leven grondig door elkaar. Gelukkig heeft hij enkele bejaarden vrienden die hem helpen deze nieuwe situatie het hoofd te bieden.

Dit is een origineel verhaal. Oscar vertelt vanuit de ik-persoon waardoor je als lezer volledig mee bent met zijn bedenkingen, emoties en avonturen.
Op het einde zit je op het puntje van je stoel. Zo spannend is het!
Na de laatste pagina kan je niet wachten om het vervolgverhaal te lezen.

Lees een stukje

Mijn pen zweet in mijn hand. Hoe kan ik nou schrijven dat ik in een bejaardenhuis woon? Dat ik die hele toestand aan mijn vader te danken heb, sinds hij er directeur is geworden? Dat hij het nodig vond om dicht bij zijn werk te gaan wonen? Dichtbij, dat is in mijn ogen in dezelfde stad, waar we trouwens al jaren leven.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.642855
4.6/5 7 stemmen
anonymous 312313402
24/11/2020
5

het is een mooi ontroerend verhaal. ik wil geen spoilers vertellen maar het is een SUPER goed lees verhaal. je kan als je wilt ook goed gebruiken in boekenspreekbeurten enz. ik zou dit boek aanraden!! ik hoop dat deze reactie jou geholpen heeft 👍

Wat vind JIJ?

Aantal sterren