Cover van boek Alles wat groots voelt
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Eenhoorn | 2022 | 279 pagina's
ISBN: 9789462916715
Dit boek staat in de lijst Hartverwarmende boeken

Alles wat groots voelt

De 18-jarige introverte woordenfluisteraar Tor trekt naar IJsland om zijn vader te ontmoeten, die (nog) niet van zijn bestaan afweet. Een moedig avontuur voor iemand die woelwatert en dolend is. De woeste IJslandse natuur overweldigt en imponeert Tor (én de lezer!), maar maakt hem ook sterker en zekerder. Zijn gedachten en gevoelens schrijft hij van zich af in tintelende gedichten, die Reine De Pelseneer doorheen het verhaal strooit.

Een warme, aangenaam deinende coming-of-age roman, gesitueerd in een duizelingwekkend landschap. Een verhaal om je aan te laven en om je in te nestelen!
 

Lees een stukje

Ik schrijf geen heldhaftige verhalen, geen gedichten die de wereld op zijn kop zetten. Voor mij is schrijven zoeken. Een manier om mijn gedachten te ordenen en door de dagen te navigeren. 'Niets bijzonders,' zeg ik dus maar. Maar Stígur knikt. 'Hm, soms zijn de kleine weerhaakjes van het leven al genoeg, toch?' 

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5
4.5/5 4 stemmen
Ann Devolder
06/11/2023
4

Ik vind het een geweldig boek. Het leest heel vlot en het onderwerp interesseerde me enorm! Het boek gaat over een 18-jarige jongen die op zoek gaat naar zijn vader in IJsland. Het is een zot avontuur! Hij vindt meer dan wat hij werkelijk zocht. Zeker lezen!

Lise
25/08/2023
5

Echt een geweldig boek. Heel snel uitgelezen. 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren