Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Goor | 1973 | 157 pagina's
ISBN: 9000033039

Winnie de Poeh

Natuurlijk is Winnie de Poeh ook voor volwassenen. Deze heerlijke absurde verhalen van Christopher en zijn beer zitten vol dubbele grappen, tweezijdige bodems en heerlijke Iejoor-ironie op z’n bitterst!

Poeh is een klassieker. Kijk nog niet naar de Disney-film, maar begin met een originele uitgave met Shepard-tekeningen: prachtig! Geniet van de verbitterde Iejoor-opmerkingen, de domme Poeh-praatjes en de kleine gigantische avonturen in het Honderd Bunders Bos. Héérlijk in de herfst!

Lees een stukje

Iejoor, de oude grijze ezel, stond aan de oever van de beek en bekeek zichzelf in het water. 'Aandoenlijk,' zei hij, 'een ander woord weet ik er niet voor. Aandoenlijk.' Hij keerde zich om, liep een eindje langs water, sjokte er plas plas doorheen naar de overkant en liep langzaam hetzelfde eindje terug, maar nu op de andere oever. En toen bekeek hij zichzelf opnieuw in het water. 'Dacht ik het wel,' zei hij, 'aan deze kant zie ik er geen haar beter uit. Maar wie trekt er zich wat van aan? Niemand. Aandoenlijk. Een ander woord heb er niet voor.'

Luister een stukje

Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij de Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.10588
jill
10/11/2004
0

winnie the pooh is heeel schattig vooral knorretje

Isaura Breugelmans
10/11/2003
0

Prachtig boek,
Het las vlot en is kei tof!!!
Er mogen gemakkelijk nog meer boeken van deze reeks komen.

ikke
21/10/2003
0

ik en mj'ke vinden winnie SUPER sjattig :) winnie rulzzzz....

Wat vind JIJ?

Aantal sterren