Cover van boek Van boswachter tot YouTuber : kies het leukste beroep van de wereld!
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Fontaine | 2018 | 112 pagina's
ISBN: 9789059568228
Dit boek staat in de lijst Beroepen

Van boswachter tot YouTuber : kies het leukste beroep van de wereld!

Weet jij al wat je later wil worden? Wat denk je van geheim agent, ijsbergbeklimmer of tijgerverzorger? In dit boek lees je interviews met mensen die een apart, cool of stoer beroep hebben. Je ontdekt wat er bijzonder is aan hun beroep, wat ze meemaken, wat leuk en minder leuk is aan hun beroep, de geheimen die bij hun beroep horen en hoe je zelf ook zo’n beroep kan krijgen. Hoe kiest een dj bijvoorbeeld muziek? En zit een boswachter de hele dag in zijn eentje in het bos?

Leuk boek vol luchtige en grappige verhalen en tekeningen. Lees het zoals je zelf wil: van voren naar achteren, van achteren naar voren of al bladerend.

Lees een stukje

Een goochelaar verraadt nooit een geheim, maar Victor wil wel iets vertellen: ‘Als je een vriend vraagt om aan een getal te denken tussen de vijf en de tien, is de kans heel groot dat hij aan zeven denkt. In tachtig procent van de gevallen gebeurt dat. En bij het spelletje steen, papier, schaar kiezen veel mensen, vooral jongens, als eerste voor steen. Niet verder vertellen!’

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Elias
25/05/2021
5

Goed

Wat vind JIJ?

Aantal sterren