Cover van boek Truth or dare: als je elke leugen doorziet
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Leopold | 2013 | 116 pagina's
ISBN: 9789025861957

Truth or dare: als je elke leugen doorziet

Jessie is een 'Truth Wizzard': ze kan zien of iemand de waarheid spreekt of liegt. Als een griepvirus het land in zijn greep lijkt te krijgen, wordt ze benaderd door een geheimzinnige organisatie. Zij moet de directeur ontmaskeren van het bedrijf dat virusremmers maakt. Hij wordt ervan verdacht het dodelijke virus te willen verkopen, zodat het verspreid kan worden en er des te meer aan zijn product verdiend kan worden.

Het verhaal wordt extra spannend, doordat Jessies vader - met wie ze na de scheiding van haar ouders nauwelijks contact heeft - werkt bij het bedrijf dat de virusremmers maakt. Bovendien heeft Jessies moeder verschijnselen die wijzen op een besmetting met het virus. Lukt het haar alles op te lossen?

Lees een stukje

'Wij werken voor TW International, een wereldwijde geheime spionagedienst. Justitie en politie nemen ons in dienst en wij zetten mensen zoals jij in.'
Mensen zoals ik. Vorige week was ik nog een doorsneepuber. Een meisje met 'latten', zoals Tom het noemt, die zich druk maakt om een hardloopwedstrijd, om de gezondheid van haar moeder en om wie er verliefd op wie is. Zo'n soort mens was ik. Een gewoon meisje. En nu? Ben ik een ander mens geworden?

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4
:)
17/01/2022
4

Dit boek is misschien iets minder voor een boekbespreking, maar het is wel heel leuk en spannend!

.
26/05/2021
0

Dit boek leest heel vlot. In een uur was ik al bij hoofdstuk 9 en ik lees eigenlijk best traag. 

05/10/2020
0

ziet er leuk uit👅

Wat vind JIJ?

Aantal sterren