Cover van boek Tori
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Das Mag | 2018 | 129 pagina's
ISBN: 9789492478702
Dit boek staat in de lijst Boeken over boeken

Tori

Reuzenschildpad Jean-Michel is een rasechte verhalenverteller. Zijn kinderen, Cel, Bones en Zi, vragen hem de verhalen op te schrijven zodat ze bewaard blijven. Wanneer ze het manuscript naar een uitgever willen brengen, komt zakenman Vos tussenbeide. Met een flinke dosis lef en een potloodzwaard wapenen de kinderen zich tegen zijn sluwe verkooppraatjes.

Dit boek is geschikt om voor te lezen of zelf te lezen. De mooie, aparte tekeningen zijn een verrijking voor het sprookjesachtige maar moderne verhaal.

Lees een stukje

Jean-Michel was een heel goede verhalenverteller. Een echte toriman. Dat hij vroeger zoveel avonturen met zijn broers beleefde, kwam daarbij goed van pas. Hij had een schat aan herinneringen waaruit hij voor zijn verhalen kon putten. 
Elke avond voordat Zi, Cel en Bones naar bed gingen, vertelde hij een nieuwe tori. Soms voelde hij dat het een lang verhaal werd, en dan staken de kinderen alvast een groot kampvuur aan op het strand zodat ze warm bleven als het verhaal tot in de nacht zou duren.

Luister een stukje

Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren