Cover van boek Superhero
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Lemniscaat | 2004 | 152 pagina's
ISBN: 9056376691

Superhero

Heck zit tot over zijn oren in de problemen. Zijn moeder is verdwenen. De huisbaas heeft de sloten van hun appartement veranderd, zodat hij niet binnen kan. Heck besluit een Superhero te worden, een echte held: zo zal hij zijn moeder vinden, en al hun problemen oplossen. Maar is het wel zo simpel?

Je leeft echt mee met Heck en je wil dat alles in orde komt. Mooi om eens te lezen wat een jongere allemaal niet overheeft voor zijn ouders in plaats van het omgekeerde.

Lees een stukje

Heck zakte onderuit op de bank. Een held voelde geen honger, en hij klaagde al helemaal niet over kiespijn. Een superheld vroeg zijn vrienden niet hem een paar dagen onderdak te bieden. Hij zwierf 's nachts door de straten, zonder behoefte aan slaap, ongevoelig voor regen en kou. Een held wachtte niet tot zijn moeder hem vond. Hij ondernam actie, maakte een plan.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.3
3.3/5 9 stemmen
am
18/11/2007
0

ik vind superhero echt goed, moet je gewoon lezen. Hier en daar wat te knippen of te plakken maar het boek is gewoon af als je niet naar de minstens 3 slechte kantjes kijkt.

superhero!!
05/06/2006
0

superhero is echt een goed boek, zeker een aanrader.. ik koos eigenlijk eerst het boek omdat de kaft me aansprak maar het boek sprak me nadien vooral aan omdat jezelf dit ook kan gebeuren. niet dat dit vaak zou gebeurt hoor.. JE MOET HET GEWOON LEZEN :)
EEN ECHTE AANRADER!!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren