Cover van boek Rocca en de verdwijning van oma Sala
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Rose stories | 2022 | 274 pagina's
ISBN: 9789083211770

Rocca en de verdwijning van oma Sala

Rocca en haar oma Sala zijn toverkoks. Stiekem koken ze magische recepten om mensen te helpen met hun kwaaltjes. Een middeltje tegen een zere knie, een serum tegen liefdesverdriet of een drankje dat de zenuwen wegneemt bij een sollicitatiegesprek? Al wat je hoeft te doen, is een bestelling insturen via de website.

Op een dag komt er een eigenaardig mailtje binnen. De afzenders willen een middeltje dat ervoor zorgt dat niemand nog de baas kan spelen. Ze willen beginnen met de bazen van het land: de koning en de minister-president. Wanneer oma Sala op een dag spoorloos verdwenen is, weet Rocca zeker dat het iets te maken heeft met het mailtje. Kan Rocca oma Sala terug veilig thuis brengen?

Lees een stukje

Rocca schrok wakker van de deurbel. Half negen zag ze op de wekker, het huis was zo te horen leeg. Papa was waarschijnlijk Ziggy naar school aan het brengen. In haar pyjama liep ze zo zacht mogelijk naar beneden. Ze gluurde voorzichtig door het raam, maar kon net niet zien wie er voor de deur stond.
Er werd opnieuw aangebeld.
Zou het papa zijn, die de sleutels vergeten was? Of was het een van de ontvoerders? Haar hart bonsde in haar keel. Opnieuw werd er aangebeld, twee keer achter elkaar nu.
Rocca’s knieën knikten, ze was absoluut niet van plan om open te doen. Toen klepperde de brievenbus.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren