Cover van boek Risk
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Gottmer | 2012 | 192 pagina's
ISBN: 9789025752798

Risk

Stie spreekt het liefst af met haar vrienden bij het speelkasteel. Dan zitten ze daar, ze praten wat, ze roken wat. Ook Risk. Als het aan Stie lag, was Risk er altijd bij. Maar Risk denkt daar blijkbaar anders over. Hoe precies, weet ze niet. Ze heeft het raden naar zijn gedachten, naar waar hij is of wat hij doet. En dat is frustrerend, maar ook spannend. Als de gemeente besluit om het speelkasteel af te breken, is Stie in alle staten. Er zou een écht kasteel onder begraven liggen. Maar klopt dat wel? Stie besluit zelf op onderzoek te gaan.

Risk is geheimzinnig. Maar dat houdt Stie niet tegen: hoe mysterieuzer hij wordt, hoe verliefder zij is. Dit verhaal is een liefdesverhaal, maar dan één zonder veel kleffe romantiek. Daarbij is het ook het verhaal over een oude ridder. En over hoe de dingen van lang geleden soms een beetje lijken op de dingen van vandaag.

Lees een stukje

Als ik Risk naar me toe zie lopen, vanaf de overkant van het park, begrijp ik dat er iets mis is. Ik sta als enige op de uitkijk van ons kasteel.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3
Anoniem
01/12/2021
1

Ik voel het niet echt. Voor anderen misschien wel.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren