Cover van boek Reis om de wereld in 80 dagen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Volt | 2021 | 221 pagina's
ISBN: 9789021424576
Dit boek staat in de lijst Bestemming bib: ver weg

Reis om de wereld in 80 dagen

De Engelse heer Phileas Fogg sluit een weddenschap af met de leden van zijn kaartclub. Hij moet in 80 dagen de hele wereld rondreizen. Makkelijk toch? 
Niet in 1872, het jaar dat dit verhaal zich afspeelt. Met de trein, de boot en zelfs per boot proberen Phileas en zijn bediende Passepartout de deadline te halen.

Tot overmaat van ramp denkt detective Fix dat Phileas een dief is! Volgens Fix gebruikt Phileas deze reis als dekmantel om met zijn gestolen buit te verbergen...

De combinatie van tekst en stripfragmenten geven dit bekende verhaal een verfrissende update. Ga mee op een knotsgekke achtervolging en een race tegen de tijd!

Lees een stukje

Intussen was Phileas Fogg teruggelopen naar de kade. Daar gaf hij zijn bediende de opdracht voor een paar boodschappen, stapte daarna in een bootje dat hem terugbracht naar de Mongolia en ging weer aan boord. Eenmaal in zijn hut haalde hij een notitieboekje tevoorschijn waarin hij zijn reisschema had opgeschreven. Na Suez zou hij via de volgende steden reizen: Bombay, Calcutta, Singapore, Hongkong, Yokohama, San Francisco, New York, Liverpool, en dan vanuit Liverpool in één keer terug naar Londen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3
Josh Van Den Bergerhoutem
24/10/2023
1

Het kan niet slechter!!!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren