Cover van boek Pizazz : het valt niet mee om een superheld te zijn...
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Luitingh-Sijthoff | 2020 | 199 pagina's
ISBN: 9789024592500

Pizazz : het valt niet mee om een superheld te zijn...

Soms zorgt een bizarre gebeurtenis ervoor dat een doodgewone persoon plots wolkenkrabbers kan beklimmen, bliksem kan maken of heel hoog kan springen. Maar meestal worden superhelden met hun superkracht geboren en blijken ze deel uit te maken van een familie van superhelden. Zo is het ook bij Pizazz. In tegenstelling tot wat je zou denken, vindt Pizazz het verschrikkelijk om een superheld te zijn. Ze moet elke dag dezelfde outfit aan, moet om de haverklap de wereld redden en kan moeilijk vrienden maken op haar nieuwe school. Om nog maar te zwijgen van haar gênante superkracht die absoluut geheim moet blijven…

Dit grappige verhaal is iets tussen een leesboek en een strip. Laat je meeslepen door de flitsende zwart-wit illustraties en speelse lettertypes die vaart geven aan Pizzaz’ knallende avonturen.

Lees een stukje

Wat ik eigenlijk ben is… super. Niet super als in briljant of geweldig of alleen maar erg goed. Ik ben SUPER super. Echt super. Super als in superheld, met krachten en zo. Daarom MOET ik een uniform dragen, en bij dat uniform hoort een ontzettend irritante cape die steeds in de weg hangt, over mijn voeten flappert, door plassen sleept en vast blijft zitten tussen deuren. Toch moet ik hem de HELE TIJD DRAGEN. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.25
3.3/5 4 stemmen
H
12/12/2023
4

Ik herkende mezelf in het boek.

bob
05/10/2023
1

Saai.

 

gito tervuren 29/09/23
29/09/2023
5

goed

13/07/2023
3

het is een geweldig boek 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren