Cover van boek Op schattenjacht met Penelope Strudel
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
De Eenhoorn | 2022 | 48 pagina's
ISBN: 9789462916197
Dit boek staat in de lijst Sleutels, geheimen en raadsels

Op schattenjacht met Penelope Strudel

Penelope Strudel is jarig en haar oom Pieter heeft een verrassing voor haar verstopt! Alleen woont die oom in een heus paleis, met grote kamers vol spullen en schatten (en vervelende papegaaiduikers). In dit boek ga je samen met Penelope van de ene naar de andere kamer. Je zoekt je weg, kraakt codes, lost puzzels op - en ontdekt zo wat oom Pieter in petto heeft.

De opdrachten zijn op maat van kinderen die net hebben leren lezen, de begeleidende brieven van oom Pieter zijn ideaal om voor te lezen. Een fantasievolle, wervelende schattenjacht dus, die grote en kleine mensen samen kunnen ondernemen! 

Lees een stukje

Liefste Penelope,
Gelukkige verjaardag en welkom in het Puddingpaleis! We keken allemaal vol spanning uit naar je komst. Kruimel de hond en Tompoes de kat bleven maar praten toen ze hoorden dat jij op bezoek zou komen.
Ik heb een speciale verrassing voor je verjaardag. Maar die plagerige papegaaiduikers, die zo graag in mijn prachtige paleis rondfladderen, veroorzaken de laatste tijd nogal wat overlast. Om er zeker van te zijn dat ze jouw cadeau niet in hun klauwen krijgen, heb ik het op een veilige plaats verstopt. Voer mijn opdrachten uit, dan zul je het vliegensvlug vinden!
(...)
Veel succes! Laat de schattenjacht beginnen!
Veel liefs,
Oom Pieter Pudding

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren