Cover van boek Muis.net: als een muis méér kan dan klikken
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Vier Windstreken | 2014 | 356 pagina's
ISBN: 9789051169867

Muis.net: als een muis méér kan dan klikken

De oom van Emma is uitvinder en bedenkt een superkleine computer, die Emma cadeau krijgt. Dat heeft de interesse gewekt van de muizen, die graag zo'n kleine computer zouden gebruiken. Meestermuis stelt voor om contact te leggen met Emma, om zo te proberen haar oom te overtuigen om zo'n mini-computers te maken voor muizen. Al snel ontdekt Emma de macht die muizen hebben om zaken wereldwijd te beïnvloeden. Ze raakt overtuigd van de goede bedoelingen van de muizen, maar dan wordt haar computer gestolen door haar argwanende neef. Nu moet ze hem ook nog overtuigen.

Lees een stukje

Achter de muren was inmiddels paniek uitgebroken. De muizen onder de klerenkast van Emma hadden verslag uitgebracht van het verdwijnen van de Duimtop in een grote koffer. Alsof het nog niet erg genoeg was, dat apparaat in handen van een wild kind! Moest het nu ook nog mee met een wild kind dat 'op reis' ging! Wie weet waar de Duimtop terecht zou komen? En dat terwijl de Meestermuis hun op het hart had gedrukt hem nooit uit het oog te verliezen.
Er zat niets anders op dan maar mee te reizen met het kind en de computer. De aanvoerder belegde snel een vergadering in het gat onder de vloerplanken.
'Ik wil drie vrijwilligers,' zei hij. 'Ze moeten dapper zijn. En slim. En ze moeten bereid zijn met het wilde kind mee te reizen naar wie weet waar.'
Hij keek om zich heen. Niemand bewoog.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3
arian
14/11/2021
3

 Best oké.

Gitte en Lore
23/10/2017
0

kei leuk boek!!

a
15/10/2016
0

ik wil dit boek.

"anonimus"
01/06/2016
0

kakgoed boek ik ben hacker heb dit boek gehackt prank

lotte6b@gmail.com
01/06/2016
0

het is een goed boek
en heel leuk om te lezen

anahana
01/06/2016
0

leuk boek maar wel een heel dik boek in het begin wel saai

ba-ad
24/03/2015
0

goed boek, echt super, heb het al 2x gelezen

Wat vind JIJ?

Aantal sterren