Cover van boek Meneer Beer
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Condor | 2019 | 211 pagina's
ISBN: 9789492899620
Dit boek staat in de lijst Niet goed in je vel

Meneer Beer

Arthur is jaloers op zijn broertje Siem. Die is anders en krijgt daardoor veel aandacht van zijn ouders. Daardoor mag Arthur dikwijls niet doen wat hij heel graag zou doen. Op een dag loopt hij boos weg. Maar aan de deur botst hij bijna op een ijsbeer. Die wil net aanbellen. En volgens het kaartje op zijn koffer moet hij bij Arthur zijn. Dat vindt de hele familie erg raar. Maar ze wennen snel aan hun bezoeker, ook al is dit niet altijd gemakkelijk. Na een poosje merkt Arthur dat hij beter overweg kan met zijn broertje. Is Meneer Beer daarom bij hen op bezoek?

Lees een stukje

Arthur bekeek de koffer. Misschien zat er een aanwijzing in over de woonplaats van de beer, of waar hij naartoe ging. Hij draaide de koffer om en ontdekte een klein adreskaartje.
Boslaan 29? Maar daar woonde Arthur?
Waarom zou een ijsbeer een koffer hebben met Arthurs adres eraan? Nu was Arthur pas echt nieuwsgierig. Hij wipte de clipjes open en tilde het deksel een heel klein stukje op. Er kwam een waanzinnige stank uit de koffer. De tranen schoten in zijn ogen en hij trok zijn neus op, terwijl hij probeerde geen adem te halen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren