Cover van boek Madame Butterfly
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Clavis | 2014 | 36 pagina's
ISBN: 9789044821840

Madame Butterfly

Als luitenant Pinkerton voor zaken in Japan is, ontmoet hij er een vrouw die hem doet denken aan een exotische vlinder. Ze trouwen met elkaar. De vrouw houdt van haar man, maar voor luitenant Pinkerton is het allemaal een spel. Dit is het wereldberoemde verhaal van de opera, die ook Madame Butterfly heet. Hier lees je het in een groot boek, met enorme, sprookjesachtige tekeningen. Om bij weg te dromen!

Dit is een bijzondere bewerking van de wereldberoemde opera. Bijzonder, omdat Benjamin Lacombe het verhaal vooral in grote prenten vertelt. Sprookjesachtig, fascinerend en meeslepend als die zijn, passen ze bij het noodlottige verhaal van Butterfly.

Lees een stukje

De onderhandelingen verliepen moeizaam. De mooie vlinder liet zich niet zo makkelijk vangen. Zoals het de gewoonte was in dit land, kocht ik bij de tussenpersoon, een zekere Goro-san, tegelijk mijn verblijf, mijn echtgenote en mijn bedienden.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.25
Mila en Ewen
18/10/2018
0

we vinden het boek er leuk uit zien. we vinden vlinders leuk. het boek ziet er grappig uit. en we willen het boek graag lezen. we willen meteen naar de bib.

omg
21/11/2016
0

prachtige tekeningen. doe zo voort mensen

mmmm
17/11/2016
0

like

LOL
15/11/2016
0

het lijkt een leuk boek, ik ga meteen kijken in de BIB

Wat vind JIJ?

Aantal sterren