Cover van boek Lynn 3.0
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Lemniscaat | 2016 | 192 pagina's
ISBN: 9789047707820

Lynn 3.0

In dit derde deel over ‘Lynn’ (Linda) krijgt de mondige puber met heel wat problemen af te rekenen. Nochtans begint het verhaal goed: Lynn geniet van de zomervakantie en wacht vol spanning op de terugkeer van klasgenoot Joeri, haar Grote Liefde. Wanneer Lynn samen met haar moeder de verbouwingen thuis ontvlucht, komt ze terecht op een bejaardencamping. Verveling troef, tot Lynn klasgenote Fenna op straat ziet. Al gauw blijkt dat hun broers bij een straatgevecht betrokken zijn. En dan heeft ook Joeri nog slechts nieuws…

Het zit Lynn niet mee, maar met de nodige dosis humor en optimisme slaat ze zich er wel door. Kranendonk schetst een grappig, doorleefd portret van Lynn, vol karikaturale situaties. Haar leven lijkt wel een rollercoaster vol emoties, van verliefdheid tot liefdesverdriet, van vriendschap tot eenzaamheid. Gelukkig kan Lynn op de steun van haar vrienden en familie rekenen.
Een herkenbaar, luchtig geschreven feel good-boek.

Lees een stukje

Ik fietste naar huis, ging door de voordeur naar binnen, deed hem heel zacht achter me dicht, sloop naar binnen en de trap op. Ik ging op bed liggen, onder het dekbed dat ik ver over me heen trok. Wat is er gebeurd? Wat had hij gezegd? Is hij verliefd? Op wie? Niet op mij? Was er niks? En die kus dan? En onze voeten die elkaar raakten onder de tafel? Waren het alleen maar voeten en had ik de rest erbij bedacht?

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.875
charlotte
03/02/2021
3

ik heb het boek van een vriendin geleend omdat ze er zot op was en nu ik ook ☺️

20/01/2021
0

✌️??

emma
21/05/2017
0

leuk. ik heb lynn!! gelezen en het tweede deel.

vaiana
20/05/2017
0

dat boek heb ik geleend van de bib en moet het nog lezen. deel 1 en 2 heb ik gelezen en ze zijn super.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren