Cover van boek Liquidator
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Gottmer | 2015 | 319 pagina's
ISBN: 9789025760847

Liquidator

Tijdens een ‘snuffelstage’ bij advocatenkantoor Lockson & Lockson doet Vicky een schokkende ontdekking. Het chique bureau werkt exclusief voor een frisdrankenproducent die Afrikaanse kinderen gebruikt als proefpersonen. Met afschuwelijke gevolgen.
Terwijl Lockson & Lockson de hele affaire in de doofpot wil stoppen, besluiten Vicky en haar klasgenoten actie te ondernemen. Maar de gewetenloze medewerkers van ‘Liquidator’ zitten evenmin stil … Het vergt heel wat moed en intelligentie om uit handen van de intimiderende achtervolgers te blijven, maar de inzet is dan ook hoog: het is een kwestie van leven of dood.

De onethische houding van multinationals, racisme, de verregaande impact van massamedia, onze traceerbaarheid omwille van moderne communicatietechnologie, … het zijn maar enkele van de wereldproblemen in ‘Liquidator’. Maar de focus van het boek ligt op spanning en actie, en hoe!

Lees een stukje

Wat zou jij doen als je iets heel ergs ontdekte? Een levensgevaarlijk geheim bijvoorbeeld, waarbij zelfs doden konden vallen? Dat overkwam ons tijdens onze snuffelstage. Ik weet niet wat jij zou doen, maar wij besloten in actie te komen, terwijl we dat misschien beter niet hadden kunnen doen, omdat we vervolgens achternagezeten werden door de meest gevaarlijke en meedogenloze types. Maar we hadden die beslissing nu eenmaal genomen, en het enige wat we vervolgens nog konden doen was dealen met de levensbedreigende gevolgen…

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
2.5
2.5/5 1 stem

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren