Cover van boek Kapsalon Romy
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Gottmer | 2016 | 176 pagina's
ISBN: 9789025765804

Kapsalon Romy

Romy merkt dat haar oma steeds minder goed dingen kan onthouden. In haar kapsalon klopt aan het eind van de dag de kassa meestal niet. Tegelijk wordt die best wel strenge oma steeds leuker gezelschap. Dan moet Oma naar een verzorgingstehuis en het kapsalon moet dicht. In het tehuis raakt ze nog meer in de war. Oma heeft het veel over Denemarken, waar ze is geboren. Dat brengt Romy op een idee.

Lees een stukje

George, die oma's persoonlijke verzorger is (maar ook nog van vijf andere mensen, dus dat is best veel), zegt dat ze de hele ochtend al onrustig is en dat ze nu aan de wandel is over de afdeling. Ik zoek in de gangen van de derde verdieping en vind haar uiteindelijk voor de ingang van het recreatiegedeelte, helemaal aan de andere kant van het gebouw. Ze is blij me te zien (dat is ze eigenlijk altijd) en ik zie dat ze me herkent, maar ze weet mijn naam even niet.
'Meisje?' vraagt oma. 'Meisje, weet jij waar ik woon?'.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.7
3.7/5 5 stemmen
callista
01/04/2019
0

Ik vond het een leuk verhaal van het kapsalon Romy.

Amber^_^
27/10/2016
0

Ik vind het goed dat ze dit boek hebben geschreven. ik weet hoe het is om een oma te hebben die vergeetachtig wordt. ik vind dit een top boek

Wat vind JIJ?

Aantal sterren