Cover van boek Hotel Rozenstok
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Arbeiderspers | 2015 | 206 pagina's
ISBN: 9789029538985

Hotel Rozenstok

Christophe Vekeman speelt het hoofdpersonage in zijn eigen boek. Hij stopt met het zoeken naar succes en breekt letterlijk zijn schrijfpotlood in twee. Hij besluit zich 17 dagen af te zonderen in een hotel in Nederland om te beslissen hoe het verder moet met zijn leven. Maar aan ‘alles op een rijtje zetten' zal hij niet toekomen. In het hotel heerst een mysterieuze sfeer die hem helemaal in de greep houdt. Het einde van de werkelijkheid wordt het begin van fantasie. Of niet?

Wat eerst een autobiografisch roman lijkt, blijkt al gauw veel meer te zijn. Christophe Vekeman stelt zowat alles in vraag, tot hij middenin een gruwelverhaal terecht komt. Wat is verzonnen en wat is echt? Dat bepaal je zelf!

Lees een stukje

Aan alles was te zien dat haar dochtertje haar zwakke plek was, ik had het goed geraden. ’t Was ook niet moeilijk, ’t was altijd hetzelfde, en ik kreeg opeens zo’n formidabele draai om mijn oren dat ik – en dit las je niet zo vaak, maar je kwam het wel voortdurend in stripalbums tegen – in het zwarte heelal voor mijn ogen een hele hoop dansende, vallende, springgrage, flitsende sterretjes zag, waarna de ene helft van mijn gezicht opeens zo hard begon te gloeien en te kloppen en voelbaar rood aanliep en begon te zwellen dat ik er moest hebben uitgezien als iemand die door een wesp of zes of zeven op hetzelfde moment in zijn wang was gestoken.

Luister een stukje

Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren