Cover van boek Hotel Kosmos
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Querido | 2024 | 118 pagina's
ISBN: 9789045130248
Dit boek staat in de lijsten HotelsNieuw op Boekenzoeker

Hotel Kosmos

Net als vorig jaar trekt de elfjarige Maia deze zomer met haar ouders naar vakantiepark Hotel Kosmos. Maia koestert fijne herinneringen aan die vorige zomervakantie. Alleen lijkt dit jaar alles anders: de vakantiehuisjes raakten in verval, de bowlingbaan werkt niet meer naar behoren... Ook tussen Maia's ouders gaat het minder goed dan vorig jaar. Wordt het dan toch geen onvergetelijke vakantie? Gelukkig zijn er Troy en Signe, twee vrienden waarmee Maia alles even kan vergeten. Of is er meer aan de hand tussen Troy en haar?

Yelena Schmitz weet heel knap met weinig woorden erg veel te vertellen. Het ideale zomerboek voor lezers voor wie een zomerboek over meer mag gaan dan alleen zon, strand en ijsjes. 

Lees een stukje

We zijn opnieuw naar Hotel Kosmos gekomen omdat we alles hier kennen. We herkennen de kastdeuren, de bedden en de afstandsbediening. We weten de weg naar het zwembad en de supermarkt uit ons hoofd. We kopen macaroni en tweeliterflessen cola. We zullen één keer samen eten in het buffetrestaurant. We proberen de vakantie van vorig jaar te herhalen. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren